Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza armata TnT

kip3r500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jest pokazane na filmiku:

http://youtu.be/TQxyDQrDTjU

Uprzedzam, że projekt armaty nie jest mój. Była budowana często przez kilka gildi na serwerze Hardcore...ednak nie spotkałem się z tym, żeby ktoś ją ukazał na YT.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Armata skopiowana, widzialem juz ja kilka razy.

Napisałem, że nie jest mojego autorstwa, jedynie ją udostępniam, ponieważ wiele osób jej nie widziało.

Opublikowano

Nie chodziło mi tutaj o wrażenie, tylko o skuteczność. Pestkowego nie wykorzystasz na serwerach hardcore, jednak tą armatkę można, ponieważ się nie niszczy;p

Opublikowano

Pestkowy Ratatuj by. PSPMagister jest lepszy i to w ciul tylko trzeba mieć 32stacki tnt xD taki mały problemik :P

Nie chodziło mi tutaj o wrażenie, tylko o skuteczność. Pestkowego nie wykorzystasz na serwerach hardcore, jednak tą armatkę można, ponieważ się nie niszczy;p

Co z tego że on się niszczy chodzi o to zeby technologia nie wpadła nie w te łapki :P

Opublikowano

Kip3r może nie ściągaj tego co już ktoś wymyślił. Tą armatkę wymyślili HAND, a 10 sierpnie ja ją opublikowałem i pisałem Ci w komentarzu już o tym.

Link do filmu:

Opublikowano

Fajna Armatka :). Fajny Tutek przyda się.

------------------------|

Gasman245           |

MPCForum            |

------------------------|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...